perjantai 30. tammikuuta 2015

Kepparit saapuvat Apassionataan 7.- 8.2.2015!

Ryhmämme on mukana viikon päästä Helsingin Hartwall Arenalla järjestettävässä lumoavan säkenöivässä Apassionata-hevosshow'ssa. Viime vuoden puolella ja tässä alkuvuodesta ryhmämme on yhdessä ideoinut ja suunnitellut, millaista ohjelmaa järjestäisimme tapahtumassa. Apassionata on koko perheen show, jonne saapuu runsain joukoin myös nuorempia hevosharrastajia ihastelemaan upeita hevosnäyttelijöitä. Päätimmekin tällä kertaa suunnata ohjelmamme erityisesti lapsille.


Kuva: SRL


Kepparit ovat monen pienen ja vähän isommankin tärkeä harrastus. Keppareita tuunataan, niillä on oma luonne ja sukupuu ja niillä voi olla uskomattomia erityistaitoja. Jokainen keppari onkin oma uniikki yksilönsä. Lisäksi niillä hypätään, väännetään koulua, maastoillaan ja harrastetaan muutenkin monipuolisesti eri ratsastuksen lajeja. Keppareille järjestetään myös omia kilpailuja, joissa punnitaan kepparin tottelevaisuus ja ratsastajan taidot.  Harrastajakunta on innokasta ja kasvaa, joten halusimme tarjota kaikille keppihevosharrastajille mahdollisuuden päästä esittelemään omaa keppariaan.


Kuva: SRL


Näiden ajatusten pohjalta syntyi oma tulokulmamme Apassionataan. Nuoret Päättäjät pystyttää tapahtumaan keppariparkin Suomen Ratsastajainliiton ständille ja järjestää keppareiden match show'n. Jos juuri sinä olet innokas keppariharrastaja, tai tunnet jonkun, joka on, nyt tarkkana!

Apassionatan iltanäytöksissä 7.-8.2. (la-su) on väliajalla keppareiden oma match show, johon otetaan mukaan kaksikymmentä (20) innokasta kepparia.
Jos haluat mukaan, ilmoittaudu SRL:n ständillä kepparisi kanssa Match Show'ta tuomaroivalle Emmi Korpiolalle ennen iltanäytöksen alkua. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea, jotta varmistat oman paikkasi! Oma keppari jätetään parkkiin odottamaan ja väliajalla omistajia pyydetään saapumaan ständille esittämään kepparinsa. Kaikki osallistuneet palkitaan, ja lisäksi arvovaltainen tuomaristo valitsee joukosta Best in Show't!

Apassionata on myös erinomainen tilaisuus tavata ryhmämme jäsen Emmi kasvotusten. Suunnatkaa rohkeasti Match Show'hun!

Apassionatassa tavataan!:)


 
Ja liput liikkuu täältä:

 http://www.lippu.fi/Lippuja.html?affiliate=ADV&fun=search&action=search&doc=search/search&detailadoc=erdetaila&detailbdoc=evdetailb&kudoc=artist&sort_by=score&sort_direction=desc&fuzzy=yes&suchbegriff=Apassionata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti