tiistai 27. tammikuuta 2015

Nuorten äänellä: aluepäivät Seinäjoella

Suomen Ratsastajainliiton aluetoimijat kokoontuivat SRL Pohjanmaan ratsastusjaoston vieraiksi Seinäjoelle 24. - 25.1. Viikonlopun ohjelmaan mahtui niin koulutusta ajankohtaisista asioista kuin virkistäytymistä ja kisailuakin. Nuoria Päättäjiä tapahtumassa edustivat Emmi ja Teija.
Sunnuntaina heti maistuvan hotelliaamiaisen jälkeen oli Teijan ja Emmin vuoro astua estradille. Ohjelma alkoi osuvasti hevosteemaisella aamujumpalla, joka takuulla karisti unihiekat kuulijoiden silmistä. Samalla pääsimme puhumaan oheisliikunnan merkityksestä - varsinkin pitkien, istumispainotteisten päivien lomassa.

Jumpan jälkeen esittelimme aluetoimijoille ryhmämme jäsenet sekä jokaisen omat vastuualueet ja niiden saavutukset. Reilun puolen vuoden aikana olemmekin ehtineet jo olla monessa mukana! Halusimme nostaa esille erityisesti sen, että nuorten ääni voi ja saa kuulua kaikessa liiton toiminnassa.


Viestinnän näkökulmaa toimme esiin muun muassa tämän blogin ja liiton twitter-tilin kautta. Saimme kuulijoilta myös ehdotuksia siitä, miten viestintää voitaisiin kehittää ja millaisia uusia mahdollisuuksia sosiaalinen media tarjoaa.

Aluetoimijat ryhmätyötä pohtimassa. Mukana myös
liiton hallituksen puheenjohtaja Laura Airaksinen!

Lopuksi pyysimme aluetoimijoita auttamaan meitä liiton lapsille ja nuorille suunnatun toiminnan kehittämisessä. Aihe herätti aktiivista keskustelua, ja pienryhmissä pohditut vastaukset pääsevät käsittelyyn heti seuraavassa Nuorten Päättäjien kokouksessa. Suurkiitos huikeasta määrästä hyvin mietittyjä vinkkejä ja huomioita!


Torstaina kokoonnumme jälleen Nuorten Päättäjien kesken vaihtamaan vastuualueiden kuulumisia ja suunnittelemaan tämän vuoden toimintaa. Alkukeväällä ohjelmassamme on ainakin Apassionata ja Itä-Suomen ratsastusgaala. Tapahtumissa tavataan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti