sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Go Itis!

Moi kaikki!

Eilen lauantaina minä ja Emmi manasimme herätyskellojamme varsin hartaasti. Emmin soi jo ennen kuutta, minun puoli seitsemän. Syy näin aikaiselle heräämiselle viikonloppuna oli, että suuntasimme yhdessä junalla Helsingistä Kuopioon edustamaan NP:tä Itä-Suomen seuratapaamiseen ja Ratsastusgaalaan.

Itä-Suomen alueen pj Janne Lappi. Kuva Nina Kaipio.


Saavuttuamme Kuopioon suunnistimme suoraan taksilla kylpylä-hotelli Rauhalahteen, missä tapahtumat järjestettiin. Hotellille saavuttuamme seikkailimme ympäriinsä etsimässä kokoustiloja, sillä respasta saamamme ohjeet olivat niin sanotusti suurpiirteiset. Kuitenkin lopulta pelmahdimme laukkuinemme oikeaan huoneeseen Itiksen seurojen edustajien keskelle. Saimme huokaista hetken, jonka jälkeen oli vuorossa oma esityksemme.

Seuratapaamisessa kerroimme ensin paikalla olijoille, keitä ryhmäämme kuuluu ja mitä me teemme. Kiinnostavin osuus oli keskusteluttaa osallistujia siitä, millaista nuorisotoimintaa heidän seuransa järjestää, mikä siinä toimii erityisen hyvin ja missä olisi kehitettävää. Ideoimme myös yhdessä, kuinka nuoria saataisiin enemmän ja aktiivisemmin mukaan seurojen toimintaan. Keskustelu oli runsasta ja hedelmällistä, ja tapaamisesta loppufiilikseksi jäi innostus ja uusia ideoita toteutettavaksi.Pikaisen huoneisiin kirjautumisen, Emmin kanssa jaetun pannupizzan ja ripeän ehostautumisen jälkeen olikin aika suunnata hotellin ruokasaliin, joka oli loihdittu gaalatilaisuuteen sopivaksi. Ja jestas, kuinka aktiivista ja toimeliasta porukkaa Itiksestä löytyy! Juhlavieraita saapui yli sata ja salissa vallitsikin illan aikana iloinen ja tiivis tunnelma. Itiksen alueen puheenjohtaja Janne Lappi piti puheen, samoin me Emmin kanssa pääsimme ääneen yhdessä liiton seurapalvelupäällikön, ihanan Nina Kaipion kanssa. Emmi myös toteutti illan aikana kuvakilpailun Twitterissä ja Instagramissa, johon saivat osallistua kaikki illan vieraat, jotka julkaisivat kuvan gaalasta #Itisgaala. Parhaalle kuvalle oli tiedossa yllätyspalkinto;)

Gaala alkoi luonnollisesti Hevosen maljalla.


Gaalassa kuultiin myös pitkän linjan hevosmiehen, Kimmo Kinnusen puheenvuoro, joka jätti yleisölle paljon hyödyllisiä ajatuksia ja mietittävää estehevosen koulutukseen liittyen. Ja sitten se tärkein osa eli syy, miksi gaala oli järjestetty! Ratsastusgaalassa palkittiin lukuisa määrä kuluneella kaudella 2014 menestyneitä Itisläisiä. Tilaisuudessa palkittiin mm. alueen menestyneimmät este- koulu- ja kenttäratsastajat sekä ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksissa ja valtakunnallisissa hevostaitokilpailuissa menestyneet. Mielestäni on upeaa, että alue muistaa näin mittavasti ja monipuolisesti menestyneitä jäseniään. Erityisesti sydäntä lämmitti hevostaidoissa menestyneiden lasten ja nuorten palkitseminen, tästä vinkkiä muillekin alueille!:)

Golden Riders


Juhlallisuuksien, valokuvien räpsimisten ja tuttujen kanssa rupattelun jälkeen gaala päättyi erinomaiseen illalliseen, joka ainakin minulle maistui enemmän kuin hyvin. Gaalan ja pitkän päivän päätteeksi minä ja Emmi tuuperruimmekin tyytyväisinä suoraan sänkyyn, joskin yölliset kauneusunemme katkaisi kertaalleen railakas huonenaapurimme.

Nyt gaalan jälkeen ja kotisohvalla istuessa päälimmäisenä mielessä on arvostus Itisläisten energiaa kohtaan. He onnistuivat järjestämään upean gaalan, jonne väki saapui selvästi nauttimaan olostaan. Lisäksi alueen tapa muistaa jäseniään monipuolisesti kannustaa varmasti jokaista omassa treenaamisessaan ja osoitaa, että alue todella arvostaa jäseniään.

Hienoa työtä Itis, ja kiitos kun saimme olla mukana kanssanne!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti