maanantai 9. helmikuuta 2015

Lapselle iloa ystävänpäivänä!

Ystävänpäivä on jälleen ensi lauantaina. Suomessa ystävänpäivänä muistetaan oman rakkaan lisäksi myös ystäviä kortein tai lahjoin. Itsekin olen useana vuonna näihin aikoihin askarrellut kortteja kavereille ja ystävänpäivänä olen antanut heille suklaata tai postannut heidän Facebook-seinälleen jonkin hauskan tervehdyksen.

Sydämet a'la Anu
Tänä vuonna aion toimia uudella tavalla. En halua ostaa krääsää, niin söpöjä kuin ystävänpäivän nallet ovatkin, tai tyytyä perinteiseen korttiin ja suklaarasiaan. Tänä vuonna lahjoitan ystävänpäivänkortteihin ja/tai lahjoihin menevät rahat SRL:n hyväntekeväisyyshankkeeseen. Teollani voin antaa ystävänpäivänä iloa ja lämmintä mieltä sellaisille lapsille, joilla on elämässään haasteita.

Liiton hyväntekeväisyyshankkeessa nimittäin nostetaan ratsaille vähävaraisten perheiden lapsia, joilla ei ilman tätä hanketta olisi perheen taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollisuutta ratsastaa. Hanke alkoi syksyllä 2014, jolloin ratsaille nostettiin noin 30 lasta eri puolilla Suomea. Nyt alkuvuodesta uusi joukko innokkaita lapsia on päässyt aloittamaan upean harrastuksen ratsastuksen alkeiskurssin muodossa. Kokonaistavoitteena on nostaa yhteensä 300 lasta ja nuorta satulaan ja antaa heille upeita elämyksiä jalon ja herkkävaistoisen lempieläimeni, hevosen kanssa. Hanketta toteutetaan yhdessä vapaaehtoisjärjestö Hope ry:n, Parasta Lapsille ry:n, Pelastakaa Lapset ry:n  ja muiden liiton yhteistyökumppaneiden kanssa. Suojelijana hankkeella on presidentti Tarja Halonen. Lisää hankkeesta voit lukea täältä.

Kuvaaja Sonja Holma/SRL

Liito ja Hope - Yhdessä & yhteisesti ry  ovat perustaneet lahjoituslippaan, jonka kautta jokainen voi osallistua hankkeeseen ja tukea vähävaraisten lasten ja nuorten ratsastusharrastusta. Lippaaseen voi lahjoittaa omalla nimellään tai anonyymisti ja summan voi jokainen mitoittaa itselleen sopivaksi. Olipa lahjoituksesi pieni taikka suuri, jokainen euro on arvokas ja auttaa. Lahjoittamalla voit antaa lapselle ikimuistoisen ystävänpäivälahjan. Niin teen minäkin.

Ja tästä kannattaa myös vinkata kavereille - tehdään yhdessä hyvää!

Lahjoittaa voit täällä: http://www.lahjoituslipas.fi/hope/suomenratsastajainliittory/lahjoita/

Hyvää ystävänpäivää jokaiselle ja isot halaukset!:)

Terkuin,
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti