perjantai 14. elokuuta 2015

Kirjoituskilpailu: Hevonen ja minä

Nyt teillä lukijoilla on erinomainen mahdollisuus päästä tekemään tätä blogia kanssamme. Nuoret Päättäjät käynnistää nimittäin kirjoituskilpailun, johon tulleita tekstejä julkaisemme syksyn mittaan täällä! Parhaat työt julkaistaan myös Hippoksen lokakuussa ilmestyvässä nuorten teemanumerossa. Ei siis muuta kuin ideasuoni kukkimaan ja kynä sauhuamaan!
Ohjeet kisaan:

Kirjoituskilpailu on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille, joita hevonen kiehtoo ja inspiroi. Kirjoita meille Nuorille Päättäjille vapaamuotoinen tositarina, novelli tai runo otsikolla Hevonen ja minä. Haluamme kuulla tarinoita hevosen ja ihmisen välisestä ystävyydestä ja siitä, mikä tekee tästä kumppanuudesta niin erityisen. Mikä hevosessa kiehtoo? Miten ystävyys hevosen kanssa voi muuttaa elämää? 

Kilpailuaikaa on 23.8.2015 asti. Valmiit tarinat tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen kirjoituskilpailunp@gmail.comTekstin pituus saa olla maksimissaan kaksi A4:sta ja tiedostomuotoina käyvät doc, docx tai rtf. Tarinasi tulee olla aikaisemmin julkaisematon. Muista kirjoittaa sähköpostiviestiin omat yhteystietosi: nimi, ikä, osoite ja puhelinnumero, jotta voimme olla sinuun yhteydessä, jos tekstisi palkitaan.

Kaikkien työnsä lähettäneiden kesken arvotaan Helsinki International Horse Show -lippuja!

Onnea kisaan!:) 
Kuva: Marjaana Jäntti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti