keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Reilua peliä? Kerro sinä onko!

Ratsastajainliiton Reilun Pelin työryhmä on työstänyt koko jäsenistölle jaettavan kyselyn, jossa kartoitetaan yhdenvertaisuuden ja reilun pelin mukaisen toiminnan toteutumista Suomen ratsastus- ja hevosurheilun keskuudessa. Itse tiedän, että tämän lajin parissa yhdenvertaisuus ei aina toteudu. Valitettavasti. Tämän vuoksi toivonkin, että myös sinä vaikutat tuomalla oman mielipiteesi julki!

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia, ja sen voi tehdä anonyymisti. Yhteystiedot voi myös jättää kyselyn loppuun mikäli haluat Ratsastajainliiton olevan yhteydessä sinuun. Tällä kertaa kaikille tarjotaan siis mahdollisuus ilmaista ratsastusmaailmaan liittyviä epäkohtia - tai miksei hyviäkin puolia - niin, että ne tulevat liiton päättävän toimen tietoon. Keskustelupalstat kun eivät ole kovin vaikuttava väylä vaatia muutosta.

Kysymyksiä on rakennettu mahdollisimman monipuolisesti, ja lisäksi kyselyn lopusta löytyy vapaa sana -sarake, johon voit tiivistäen vuodattaa sydämesi työryhmällemme. Itse olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että vain asioihin vaikuttamalla voi tehdä muutoksen, ja haluan ainakin toistaiseksi uskoa, että pystymme yhdessä rakentamaan lajillemme paremman ja yhdenvertaisen tulevaisuuden. Matka on pitkä, mutta toiminta on aloitettu, ja nyt on teidän vuoronne auttaa meitä Reilun Pelin työryhmässä suuntaamaan toimenpiteemme oikein!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti