sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joululahjaideoita

Näin joulun alla moni miettii kuumeisesti, mitä keksisi joululahjaksi kaverilleen tai perheenjäsenelleen. Me Nuoret Päättäjät päätimme auttaa joulutonttuja ja Sinua ja esitellä tässä muutamia hyviä lahjaideoita hevosihmiselle annettavaksi.


Mitä joululahjaksi, siinäpä vasta pulma!1. Raudikko Ruuna on nettikauppa, josta voi tilata aivan ihania jouhikoruja (myös kaverin tai puolison lempihevosen jouhista teetettyjä!) sekä muita hevosaiheisia tuotteita, kuten Polle-meikkipusseja tai Lena Fubergin sarjakuvilla koristeltuja olkalaukkuja. Käy tutustumassa, löydät varmasti jokaiselle jotakin sopivaa!

2. Pakkanen voi yllättää tallilla. Siksi kaverisi tai isäsi osaisi varmasti arvostaa kertakäyttöisiä itsestään lämpiäviä kädenlämmittimiä, jotka voi sujauttaa hanskojen sisään ja sulattaa jäätyneet sormet.

Lunta odotellessa! Kuva: Anu Kämäräinen

3. Tarjoa ystävällesi tai äidillesi unohtumaton elämys Suomalaisen ratsastusurheilun huipputapahtumassa Helsinki International Porche Horse Show´ssa! Huipputarjouksena Horse Show´hun voit nyt ostaa kokopäivän liput sunnuntaille 23.10.2016 hintaan 59€ (SRL:n jäsenille, muut 69€). Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain 31.12.2015 asti.

4. Käy tutustumassa erilaiseen joulukalenteriin ja hanki ratsastuksenopettajallesi tai valmentajallesi upea hevosaiheinen pastellimaalaus. Samalla olet tukemassa SRL:n hyväntekeväisyyshanketta - jokaisesta myydystä työstä Anna lahjoittaa 20€ hankkeeseen.

5. Mikä olisi parempi lahja siskolle tai kaverille, kuin tämän lempihevosen kuvista teetetty uniikki kuvakalenteri? Tilaaminen on helppoa: lataa haluamasi kuvat koneeltasi palveluun ja sommittele kuvat ja kalenterin ulkoasu mieleisiksesi. Tarkemmat ohjeet tilaamiseen löytyvät täältä.

6. Lahjoita lapselle! Onko ystävälläsi tai vanhemmillasi jo kaikkea? Anna aineeton lahja, jolla mahdollistat vähävaraisen perheen lapselle tai nuorelle ratsastuksellisia elämyksiä keväällä 2016. Tehtyäsi haluamasi suuruisen lahjoituksen voit tulostaa linkistä myös lahjakortin, jossa kerrot lahjan saajalle, että hänen lahjallaan tehdään hyvää.

Kuva: Sonja Holma / SRL


7. Jos ystäväsi ei ole koskaan istunut hevosen selässä, tarjoa hänelle mahdollisuus kokea ainutlaatuinen kumppanuus hevosen kanssa esimerkiksi kokeilutunnin muodossa. Tutustu SRL:n tallihakurin avulla paikkakunnaltasi löytyviin talleihin ja sovi tunnista mieleisesi ratsastuskoulun kanssa!

8. Pikkusiskolle tai kummitytölle sopiva lahja on joka tytön ykköslehti Hevoshullu. Tilaa lehti linkistä ja hyödynnä lehden edullinen joulutarjous!

9. Spooksin neulepipo löytyy varmasti monen pienemmän ja isomman hevostytön toivelistalta. Tämä pipo korvilla kelpaa kulkea - väreinä sininen ja punainen.

10. Nelijalkainen hevosystäväsi arvostaa varmasti eniten yhteistä laatuaikaa perusteellisen harjauksen ja pitkän maastolenkin muodossa. Lisäksi voit ilahduttaa kaurakorvaa herkullisilla itsetehdyillä heppanameilla, joiden ohje lötyy Inkan Nelistelyä-blogista. Ohje on todella helppo toteuttaa:)
Ihanaa joulunodotusta kaikille lukijoillemme!:)

Toivottavat,
Anu, Emmi, Teija, Mari, Eve ja Heidi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti