tiistai 19. tammikuuta 2016

Talvi + hevonen = paras kuvauskohde

Ratsastajainliitto ja Nuoret Päättäjät julistavat heppavalokuvakampanjan alkaneeksi! Tule mukaan piristämään somea ihanilla, talvisilla hevoskuvilla.

Talvi on kaunis ja hevoset ovat ihania. Pienistä pörröisistä poneista nyt puhumattakaan. Lähetä siis kuvasi meille julkaistavaksi tai taggaa itse sympaattiset, kauniit, komeat tai liikkiset kuvasi #heppavalokuvat & #ratsastus -hashtageilla. Tehdään somesta vähän heppaisampi, aktiivisempi ja mukavampi! Liitto jakaa kuvia ja hyvää mieltä omien somekanaviensa kautta instagramissa, twitterissä ja facebookissa. Voit siis bongata kampanjakuvasi myös isomman yleisön edestä. Myöskin jos haluat osallistua Helsinki International Porche Horse Show'n lippujen arvontaan, niin lähetä talviheppakuvasi myös osoitteeseen nina.kaipio@ratsastus.fi. Käy tarkistamassa vielä tarkemmat tiedot tästä!

Tämä hyvänmielen kampanja on tarkoitettu meidän kaikkien iloksi, sinun ei tarvitse olla ammattikuvaaja, joka operoi ammattikalustolla (vaikka sellainenkin saat olla), tärkeintä on jakaa hevosten tuomaa hyvää mieltä! Muistathan kysyä luvan kuvien lähettämiseen kaikilta kuvissa esiintyviltä ihmisiltä, jotta vältytään turhalta mielipahalta. Kampanja jatkuu maaliskuuhun liiton organisoimana ja silloin arvotaan myös HIHS-liput, mutta toivottavasti aktiivinen ja yhteisöllinen ote jatkuu somessa maaliskuun jälkeenkin!

Maastoilemassa lumisateessa. Kuva: Emmi Korpiola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti