tiistai 15. maaliskuuta 2016

Nuorten äänellä 2020 - sanoista teoiksi

On vierähtänyt jo tovi siitä, kun julkaisimme Suomen Ratsastajainliiton Nuorten äänellä 2020 -nuorisotoiminnan strategian. Vielä kerran suuri kiitos kaikille mukana kehittämistyössä olleille liiton, alueiden, seurojen tai muiden tahojen kautta. Strategiatyö tehtiin pääosin vuonna 2015 ja nyt vuonna 2016 on aika aloittaa sanojen siirtäminen teoiksi. Nuorten äänellä -strategia on suunnnattu vuoteen 2020, joten ei ole tarkoitus, että kaikki toteutettaisiin nyt tässä ja heti. Ohessa vielä muistutuksena nuorisotoiminnan strategia tiivistettynä alla ja tarkemmin kuvattuna täällä.


Kokoonnuimme Nuoret Päättäjät -ryhmän kanssa muutama viikko sitten lauantaipäiväksi saman pöydän ääreen tuttuun tapaan Valo-talolla Helsingissä. Aiheenamme oli juuri tämä strategian käytännön osuus - kuinka pääsemme tavoitteisiimme. Keskityimme käytännön toimenpiteiden osalta erityisesti vuosiin 2016-2017, mutta suunnittelimme myös pidemmän aikavälin toimenpiteitä ihan tuonne vuoteen 2020 asti. Kokosimmekin näistä suunnitelmistamme pienen infograafin: 


Käytännön toimenpiteet käynnistyivät siis heti. Seuraathan blogiamme sekä SRL:n muita somekanavia (Facebook, Instagram & Twitter), niin pysyt kärryillä suunnitelmistamme sekä uusista tuulista! 

Aurinkoista alkukevättä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti