lauantai 16. huhtikuuta 2016

Hämeessä suunnattiin #satulahuoneestasomeen

Tänään 16.4. Hämeen alueen kevättapaamisen yhteydessä alue tarjosi talli- ja seuratoimijoille uuden Satulahuoneesta someen -koulutuksen. Hämeen nuorisovastaava Teija on suunnittellut koulutuksen yhdessä ex-nuorisovastaavan, ammattinsa puolestakin somea pyörittelevän Even kanssa, ja pilottiversio vedettiin siis tänään aluejaoston jäsenille ja muutamalle mukaan uskaltautuneelle seuratoimijalle.Satulahuoneesta someen keskittyi tällä kertaa Facebookin ja Twitterin mahdollisuuksiin sekä yleisemmin sisällöntuotantoon ja -markkinointiin. Myös aina niin tärkeästä someketistä, maalaisjärjen käytöstä ja ikävästä somekiusaamisilmiöstä keskusteltiin. Käytännön opetustakin oli lopuksi tarjolla - ja saatiinpa koulutuksen ansiosta alueelle uusia Twitter-käyttäjiäkin!


Nyt on siis aika päivittää Twitter-seurattavien listaa. Muistathan ainakin Ratsastajainliiton @ratsastus_fi sekä Hämeen alueen @SRLHame. Voit myös vinkata meille mielenkiintoisia seurattavia ratsastuksen maailmasta! Hashtageista suosittelemme #ratsastus, #seuratoiminta ja #aluetoiminta sekä tietenkin #satulahuoneestasomeen - jatkoa nimittäin on luvassa!Koulutusta on tarkoitus kehittää ja soveltaa eri alueiden ja toimijoiden tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä Eveen tai Ninaan, jos #satulahuoneestasomeen kiinnostaa!

Muista myös Mikkelin somekurssi Etäosallistumisen välineet ja mahdollisuudet seuratyössä 13. -15.5. Kurssille voi tietenkin osallistua myös etänä! Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti