perjantai 27. toukokuuta 2016

KunnonRatsut juoksuradalla

 Viikko sitten perjantaina saimme nauttia aurinkoisesta päivästä Töölönlahdella osallistuessamme Yritysmaratonviestiin. Yritysmaratonviesti on Suomen suurin yrityksille ja työyhteisöille suunnattu juoksutapahtuma, tänä vuonna mukana oli huikeasti yli 400 joukkuetta! Yritysmaratonviestin tuotot menevät lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen, eli hyvällä asialla olimme juoksemassa. Joukkueemme KunnonRatsut muodostui liiton toimiston väestä sekä Nuorista Päättäjistä Heidi ja Teija olivat mukana vahvistuksena.
Team KunnonRatsut, Sari toimistolta puuttuu kuvasta.

Yritysmaratonviestissä juostiin nimensä mukaisesti maraton. Onneksi tätä ei tarvinnut puurtaa yksin, vaan kavereista oli apua kun viestin muodossa matka saatiin kierros kierrokselta kasaan. Jokainen osuus oli 2,2km pituinen ja yhteensä Töölönlahti tuli kierrettyä 19 kertaa. Loppupäivästä tosin kuulimme muutaman joukkueen innostuneen niin juoksemisesta, että ilmeisesti huomaamattaan olivat kiertäneet jopa 20 kertaa lahden ympäri!

Nuorten edustus paikalla; vasemmalta liiton työharjoittelija Sanni ja Nuorten Päättäjien Heidi sekä Teija.

Oli hienoa huomata miten valtava kirjo eri yrityksiä oli lähtenyt mukaan, osa jopa useammalla joukkueella. Tapahtuma itsessään oli erittäin positiivinen ja tsemppihenkinen, joukkueiden panostus tiimiasuihin sai hymyn huulille kun muun muassa lottopallot odottelivat viereisellä vaihtoalueella vuoroaan päästä radalle. Kolme eri sarjaa; kilpa, kunto sekä rento antoivat haastetta jokaiselle sopivan määrän. Onnistumisia koettiin varmasti useamman joukkueen toimesta, mekin alitimme oman tavoiteaikamme, joten eihän sitä voinut olla enempää tyytyväinen omaan ja koko tiimimme suoritukseen! Samalla tämä oli hyvä potku kohti liikuntakuukausia, joista pian lisää bloginkin puolella!

                                         

Fredi hoiti joukkueemme ankkuriosuuden kunnialla, kädessään tiukasti viestikapulanamme ollut leikkihevonen - eihän sitä lenkilläkään ilman hevosta osaa olla! ;D


-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti