tiistai 6. syyskuuta 2016

Nuorisovastaavien tapaaminen 21.10.2016

Tämä postaus koskee erityisesti ratsastusseurojen ja alueiden nuorisovastaavia sekä muita seurojen nuorisotoiminnasta kiinnotuneita. Jos tunnistit itsesi, nyt tarkkana!:)


Tapahtuman kutsu. Kuva: SRL


Me Nuoret Päättäjät ja Ratsastajainliitto olemme yhdessä järjestämässä nuorisovastaaville tapaamisen ja toiminnallisen iltapäivän Horse Show perjantaina 21.10.2016 klo 14 - 17. Tapaamisen jälkeen jatkamme yhdessä jäähallille nauttimaan Helsinki International Porche Horse Show'n perjantai-illan päänäytöksestä (n. klo 17.30 - 23.30).

Ilta huipentuu Horse Show'ssa upeista ratsukoista nauttien. Kuva: SRL / Satu Pirinen


Iltapäivän ohjelma muodostuu toiminnallisista työpajoista, joissa kierretään ryhmissä. Yhdessä työpajassa paneudutaan Nuorten Akatemian johdolla nuorten osallisuuteen ja siihen, kuinka saada nuoria osallistumaan ja aktivoitumaan omassa ratsastusseurassa. Asia, joka varmasti puhuttaa monissa seuroissa. Toisessa työpajassa puolestaan pohditaan Cimon opastuksella, kuinka ratsastusseurat voisivat hyödyntää kansainvälisiä nuorisovaihtoja omien nuortensa kanssa joko lähettämällä nuoret vapaaehtoisiksi tai ottamalla vastaan muista maista tulevia nuoria vapaaehtoisia. Vinkki: Tuoreimmassa Hippoksessa (5/2016) on kiinnostava juttu Niinisalon Ratsastajien kokemuksista nuorisovaihdoista!

Lisäksi kaksi työpajaa ovat meidän Nuorten Päättäjien vetämiä. Toisessa päästään ideoimaan ja hahmottelemaan tulevaisuuden hevostaitokilpailuja tai hevostaitopäiviä. Tarkoituksemme on tehdä hevostaitoihin liittyvät merkkisuoritukset ja kilpailut kiinnostavammiksi ja helpommiksi lähestyä ja kaipaamme siihen teidän kentän toimijoiden ajatuksia ja ideoita rinnalle. Toisessa pajassa puolestaan paneudutaan uudistuvaan nuorisovastaavien toimenkuvaan. Kuulemme mielellämme, mitä mieltä olette ajatuksistamme! Aiemmin keväällä kommentoitavana olleeseen luonnokseen voit halutessasi tutustua täällä.

Tapaamiseen mahtuu mukaan 60 ensimmäistä ilmoittautujaa (1 - 2 hlö/seura), joten olethan ajoissa liikkeellä ja varmistat paikkasi. Täsmennyksenä jo tässä, että mukaan tapaamiseen ovat nuorisovastaavien ohella lämpimästi tervetulleita myös muut seurojen nuorsisotoiminnasta kiinnostuneet / nuorisotoimintaa organisoivat henkilöt. Ilmoittautumisaikaa on tasan kuukausi, 06.10.2016 asti. Linkki ilmoittautumiseen tässä.

Lämpimästi tervetuloa!!


Kuva: SRL / Sonja HolmaToivottaa NP-tiimi & Suomen Ratsastajainliitto ry 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti