maanantai 9. tammikuuta 2017

Joulukuun Kuukauden Opetushevonen on Jarl


Kuvassa Jarl töissän ratsastusterapeutti Miia Valleman kanssa. Kuva: Outi Koivikko


Joulukuun Kuukauden Opetushevonen on Ratsastuskoulu E.S. Riding Clubissa töitään tekevä Norjan vuonohevonen Jarl.


Perusteluita Jarlin puolesta oli monia. Tässä muutamia ihania <3

Jarl on rauhallinen hevonen, joka ottaa pienen terapiassa käyvän ratsastajan hyvin huomioon. Jarl noudattaa ratsastusterapeutti Miia Valleman käskyjä kuin toimisi Miian oikeana kätenä, saumattomasti.

Toiminut jo vuosia menestyksekkäästi ratsastusterapiatyössä Miia Valleman kanssa. Kärsivällisesti kantaa kaikenlaiset rastastajat selässään, luonne puhdasta kultaa ja askeleet tasaisen varmat. Kaunis kuin karamelli, jo ulkonäöllään tuottaa iloa ja valoa kaikkien tallilaisten elämään. Hurmaava luottoratsu.

Jarl on vuosia toiminut paitsi ratsastuskoulun luotettavana eri tasoisten ratsastajien opettajana ja myös Mia Valleman kanssa terapiahevosena auttaen kymmeniä erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia omaavia lapsia edistymään ja kuntoutumaan.

Opettanut monia oppilaita jo monen vuoden ajan, toimii myös terapiaratsuna. Moni asiakas saanut kipinän lajiin juuri tämän hevosen takia, on myös ollut osana parantamassa liikuntarajoitteisten ihmisten toimimiskykyjä. Kiltti hevonen, tekee hommia täydellä sydämellä.


Kuva: Outi Koivikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti