keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

9 syytä tulla Hevoset Kaivarissa -tapahtumaan - "hevosväen hurmosta!"

Ratsastuksen harrastaja, kilpailija, hevosenhoitaja, seura-aktiivi tai alalla työskentelevä, pohditko vielä tullako vai eikö Hevoset Kaivariin -tapahtumaan 20.-21.5.? Keräsimme erilaisia hevosalan ihmisiltä vinkkejä, miksi heidän mielestään Kaivariin kannattaa ehdottomasti saapua. Katso vinkit ohesta ja laita päivä viimeistään nyt kalenteriisi!

Vuonohevonen Kotalan Glimrende Rosa sekä Annina Poikela (vas.), Laila Tiainen,
Hanna Tiainen ja Jenna Palohalme, Kotalan Glimrende Rosa, kuva SRL Laura Laakso

Satu Laiho:
Ainutlaatuinen tilaisuus päästä näkemään hevosia Kaivarissa! Tapahtumassa on monipuolisesti kaikille kaikkea ja pääsee tapaamaan eri lajien harrastajia. Tuolloin pääsee myös näkemään kaikenlaista erikoisohjelmaa ja saa lisää inspiraatiota omaan tekemiseen. Mikä olisi parempaa kuin viettää viikonloppu Kaivopuistossa! Se on siistimesta. Hevostapahtumissa myös yhteenkuuluvuuden tunne on ykkösluokkaa!
Johanna Noro: Harvoin pääsee näkemään hevosia ydinkeskustassa. Ja kaiken lisäksi paikalla tulee olemaan vielä ritareitakin! 
Laura Airaksinen,
kuva SRL Laura Laakso
Laura Airaksinen (SRL:n hallituksen pj.): Odotan tapahtumalta hevosväen hurmosta! Tilaisuus on ainutkertainen ja siellä on kaikki nähtävillä yhdellä kertaa.  
Jami Pursiainen: Ilmaisessa tapahtumassa on helppo piipahtaa. 
Tuula Pihkala (Suomenhevosliitto ry, varapuheenjohtaja): Hevoset Kaivarissa -tapahtuman kaltaista tilaisuutta ei varmastikaan kovin pian tulla uudestaan järjestämään. Ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Helsingin keskustassa niin paljon hevosia yhdellä kertaa. Tapahtumassa hevoset tulee lähelle ihmistä, ja on mahdollista nähdä koko suomalaisen hevosalan kirjo yhdessä paikassa. Ilmaisessa tapahtumassa on jokaiselle jotakin kivaa tekemistä. Nähtävillä on myös suomenhevonen - Suomen kansallishevonen. Viikonlopun aikana suomenhevosen monipuolisuus ja tärkeys tulee hyvin esille. 
Serri Susi: Tällaista tapahtumaa ei ole ennen järjestetty!
Hevoset Kaivarissa -tapahtumaluetta, kuva SRL Laura Laakso
Pia Nurmi: Tällaiseen tapahtumaan on helppo lähteä katsomaan hevosia hyvässä seurassa. Kaivari on upea paikka ja sinne on helppo päästä. 
Hanna Tiainen: Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa on mahdollista tutustua myös yhteen Euroopan vanhimmista alkuperäishevosroduista: norjanvuonohevoseen. Kaivarissa norjanvuonohevonen tulee olemaan esillä kahdessa eri värissä (ruunihallakko ja harmaahallakko). Kaivarissa jokainen pääsee näkemään vuoniksen tunnusmerkit: pystyharjan, hallakon värityksen ja alkukantaiset merkit, esimerkiksi jalkojen seepraraidat. Vuonohevoset ovat ihmisystävällisiä ja monipuolisia. Niiden kanssa onnistuu ratsastus, valjakkoajo, työhevosen hommat ja vaikkapa vikellys. 
Titta Sillman: Tapahtumassa on luvassa paljon turpaterapiaa! 

Tsekkaa myös muistilista onnistuneelle Hevoset Kaivarissa -viikonlopulle: 

Mikko Luhtala (vas.), Fred Sundwall, Hanna Lepistö ja
Anu Kämäräinen, kuva SRL Laura Laakso
  • Majoitukset jäsenhintaan Scandic Paasi -hotellissa, varaukset 6.5. mennessä.
  • Hevoset Kaivarissa -brunssit lauantaina ja sunnuntaina, pöytävaraukset 11.5. mennessä.
  • Hevoset Kaivarissa -gaala lauantaina 20.5. Illalliskorttivaraukset 10.5. mennessä.
  • Alueen yhteiskyydityksellä paikan päälle? Lisätietoja alueen sivuilta.

Haastattelut on kerännyt sekä kuvat ottanut SRL:n harjoittelija Laura Laakso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti