torstai 27. heinäkuuta 2017


Olemme uusi Suomen Ratsastajainliiton Nuoret Päättäjät -ryhmä, Milla Kuisma, Maria Salomaa, Lilli Merinen ja edellisestä ryhmästä tutut Anu Kämäräinen sekä Heidi Pakarinen😊

unnamed.jpg

Kuvaaja SRL / Sonja Holma

Olen Anu Kämäräinen, 27-vuotias nainen Vantaalta. Edustan Sairilan Ratsastajia. Olin mukana jo aiemmassa ryhmässä, joten voin tuoda tähän uuteen ryhmään jatkuvuutta ja tietoa aiemmista projekteistamme. Toisaalta odotan innolla, mitä uutta saamme tällä porukalla tehtyä! 😊

Työskentelen Vantaan kaupungilla nuorisotyöntekijänä ja olen koulutukseltani yhteisöpedagogi. Lasten ja nuorten osallisuus, kuuleminen ja omaehtoisen toiminnan tukeminen ovatkin lähellä sydäntäni myös Ratsastajainliiton toiminnassa. Haluan omalla toiminnallani luoda nuorille lisää mahdollisuuksia vaikuttamiseen, osallistumiseen ja aktiivisena toimijana olemiseen. Omat vastuualueeni ryhmässä ovat seura- ja tallipalveluiden alueryhmä sekä Reilun Pelin työryhmä.

Ps. Muistattehan, että seurat ja alueet voivat ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme erilaisissa nuoriin liittyvissä asioissa! 😊ccd81c78e28a28a1d4ca0a288c6703305c39f8fa.jpg

Olen Heidi Pakarinen, toisen kauden Nuori Päättäjä. Ensimmäinen kolmivuotinen kului hirmuista kyytiä monessa mukavassa projektissa mukana ollen ja liiton toimintaan entistä syvemmälle upoten. Odotan innokkaana mitä kaikkea uusi kokoonpanomme saa aikaan seuraavina vuosina! Uutena vastuualueenani ryhmässä on kuuluminen Seura- ja tallipalveluiden johtoryhmään sekä viestintä.


Olen Helsingistä kotoisin ja käynkin ratsastamassa yhä Keravalla aina kun vain kerkeän opiskeluiltani. Aloitan nyt syksyllä kolmannen vuoden opinnot Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa, joten myös Keski-Suomi on ehtinyt tulla tutummaksi parin vuoden aikana.unnamed.jpg

Olen Milla, 21-vuotias poniharrastaja. Olen kotoisin Mäntsälästä, ja edustan edelleen tuttua kotiseuraani Mäntsälän Ratsastajia. Asun nykyään Tampereella opiskelujen vuoksi. Aloitin yhteiskuntatieteiden opinnot Tampereen yliopistossa syksyllä 2015.

Aloitin ratsastuksen vuonna 2003 ollessani 7-vuotias. Sain ensimmäisen oman ponini vuonna 2008. Pedester eli Pete on ollut aivan huippu ensiponi, jonka kanssa ollaan harrastettu kaikenlaista. Pete on nyt jo 25-vuotias ja viettää leppoisia eläkepäiviä vanhempieni hoidossa. Minulla on myös kaksi muuta ponia. Denise on opiskelukiireitteni vuoksi ylläpidossa tutuillani, kun taas 7-vuotias Damage eli Makke matkaa mukanani, ja sen kanssa treenailemme rennosti pääasiassa koulua ja esteitä. Ratsastuksessa parasta on sen monipuolisuus, sillä hevostella voi hyvin eri tavoin. On hienoa päästä mukaan Nuoriin Päättäjiin ja päästä vaikuttamaan rakkaan lajin asioihin.FullSizeRender.jpg

Olen Lilli Merinen, 24-vuotias liikunnanohjaajaopiskelija, yrittäjä ja valmentaja Lahdesta. Hevosharrastuksen aloitin 6-vuotiaana ratsastuskoulussa. 13-vuotiaana sain oman hevosen Lady Suseten eli Ladyn, jonka kanssa kilpailin koulu- ja esteratsastuksessa. Lady oli minulla yli 7 vuotta ja kasvoinkin nuoruuteni tallilla. Hevosharrastuksessa minua kiehtoo sen monipuolisuus ja haasteellisuus, koska aina voi kehittyä jollakin alueella. Hevoset ovat myös mahtavia kavereita. Harrastan ratsastusta nykyisin 9-vuotiaan ruunani Caballos Latimerin eli Laten kanssa. Latella harjoittelee kaksi kertaa viikossa vikellystiimi, jota valmennan ja juoksutan. Viikonloput menevätkin kisoissa Suomessa ja ulkomailla.
Pidän myös ratsastusvalmennuksia yritykseni LiMe Liikunnan kautta ja valmentaminen on lähellä sydäntäni. Opiskelen kolmatta vuotta Haaga-Heliassa liikunnanohjaajaksi ja oletkin ehkä lukenut treenivinkkejäni Hippoksesta.
On mahtavaa päästä mukaan Nuoret Päättäjät ryhmään, hyvinvointityöryhmään sekä Talent Program -ryhmään. Odotan innolla tulevaa.
Aurinkoista ja liikunnallista hevoskesää😊


1U2C1048.jpg 
Kuvaaja Jatta Juutilainen
Maria Salomaa, ypäjän ratsastajat
Olen ammatiltani ratsastuksenohjaaja ja valmistuin Ypäjän Hevosopistolta keväällä 2017. Kotoisi olen Espoosta, mutta tällä hetkellä asun Perniössä ja teen hevosalan töitä Varsinais-Suomen alueella. Ratsastanut olen 6-vuotiaasta lähtien ja lopulta harrastus johti ammattiin asti. Oma mielenkiinto on esteratsastuksessa ja nuorten hevosten kouluttamisessa.
Vastuualueina minulla on seurakehittäminen ja Talent-Program. Odotan innolla tulevaa ja mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan aitiopaikalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti