lauantai 26. elokuuta 2017

Ilmianna Vuoden nuorisotoiminnan teko!

Haku käynnissä nyt!


Iloinen hevosenhoitaja työssään. Kuva: Matti Ylönen.


Suomen Ratsastajainliitto ja Nuoret Päättäjät etsivät Vuoden nuorisotoiminnan tekoa. Palkinto voidaan myöntää nuorelle tai aikuiselle, joka on tehnyt jotain seurassanne / tallillanne merkittävää nuorisotoiminnan hyväksi. Kerro meille, kuka tämä henkilö on ja lähetä ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen sanna.sassi@ratsastus.fi. Aikaa oman ehdokkaan ilmiantamiseen on ma 4.9.2017 asti.

Onko tallillasi nuori, joka on ollut aktiivisesti vetämässä heppakerhoanne tai läsnä talliarjessa pienempiä aina iloisesti auttaen ja tukien? Vai onko seurassanne nuorisovastaava, joka on ollut käynnistämässä uudenlaista, innostavaa nuorisotoimintaa tai aikuinen, joka aina ottaa nuorten äänen huomioon? Tai löytyykö talliltanne henkilö, joka on mahdollistanut ratsastusharrastuksessa etenemistä nuorille lainaamalla hevostaan kisoihin tai vaikka heppakerhotoimintaan? Vai jotain ihan muuta?

Vuoden nuorisotoiminnan teko -palkinnon saaja palkitaan laivan iltajuhlassa kahden hengen matkalla SRL:n seura- ja talliristeilylle Tukholmaan 22. - 24.9.2017.

Tehdään nuorisotoimintaa yhdessä näkyvämmäksi! :)

Onko tallillanne henkilö, joka jaksaa aina auttaa ja neuvoa pienempiä? Kuva: Lilli Merinen


Terveisin,
Nuoret Päättäjät & Suomen Ratsastajainliitto ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti