maanantai 25. syyskuuta 2017

Tunnelmia hepparisteilyltä 22-24.9.

Ratsastajainliiton seura- ja talliristeily järjestettiin 22-24.9.2017. Mukaan olivat tervetulleita kaikki hevosten ystävät, ja osallistujia olikin oikein mukava määrä. Nuorista Päättäjistä laineille lähtivät Anu, Heidi ja Milla(allekirjoittanut). Kahdelle ensimmäiselle hepparisteily oli jo toinen kerta, minä taas olin ihan ensimmäistä kertaa hepparisteilyllä. 

Laiva on lastattu heppajutuilla!


Perjantaina Silja Symphony lähti satamasta kello 17, jonka jälkeen hepparisteilyn kokoonpano kokoontui seminaarihuoneessa. Ratsastajainliiton hyvinvointityöryhmä luennoi erityisesti hyvinvoivan yhteisön jaksamiseen ja ratsastajien liikkumiseen liittyvistä asioista. Pienen taukojumpan jälkeen pilatesohjaaja Aira Toivola kertoi ratsastajan kehonhallinnasta havainnollistavin harjoittein. Perjantai-illan yhteinen ohjelma päättyi maittavaan buffet-illalliseen, jossa koko seurue sai mahat varmasti täyteen. 
 
Lauantaiaamu startattiin käyntiin kattavalla aamiaisella, jonka jälkeen saavuimme Tukholmaan. Useimmat risteilijät lähtivät kaupungille, mutta Nuoret Päättäjät jäivät yhdessä seuran ja alueiden nuorisovastaavien kanssa kokoustamaan laivalle. Keskustelua käytiin muun muassa nuorten osallisuuden lisäämisestä seuroissa ja alueilla sekä nuorisovastaavan toimenkuvasta. Oli mielenkiintoista jakaa eri näkökulmia ja kokemuksia, ja keskustelu jatkui myös vilkkaana lounaan merkeissä.

Risteilyllä mukana Nuoret Päättäjät Anu, Milla & Heidi


Iltapäivällä oli paljon odottamani Aira Toivolan Pilates-harjoitus. Tunnin mittaisessa harjoituksessa tuli opittua monta asiaa kehonhallinnasta, eikä nauruakaan hommasta puuttunut. Harjoituksen ja pikaisen vaatteiden vaihdon jälkeen olikin vuorossa jo uusi kokoontuminen. Ilta menikin rattoisasti eri esityksiä kuunnellessa ja keskustellessa. Myös me Nuoret Päättäjät vedimme tiiviin esityksen omasta toiminnasta, Reilun Pelin teemasta sekä somen maailmasta.

Illalla palkittiin myös Vuoden nuorisotoiminnan teko, jonka sai ansaitusti Kymijoen Ratsastajien nuorisovastaava Jenni Suhonen. Jenni on toiminnallaan lisännyt seurassa nuorten aktiivisuutta sekä vahvistanut nuorten osallisuutta ja päätöksentekoa. Lisäksi nuorisotoiminnassa tehdään yhteistyötä yli seura- ja kuntarajojen sekä jopa kansainvälisesti.

Risteilyn yhteinen ohjelma huipentui huikeaan à la carte -juhlaillalliseen. 

Risteilyllä jaettiin useita Reilun Pelin diplomeja. Kuvassa yksi diplomin ja ruusukkeen saajista, Suski Suomela!


Näin ensikertalaiselle hepparisteilystä välittyi lämmin ja yhteisöllinen henki, sekä sain paljon pontta omaan hevosharrastukseen. Oli myös ihanaa tavata ja tutustua uusiin ihmisiin. Voit käydä kurkkaamassa risteilyn tunnelmia somesta tunnisteella #hepparisteily 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti