lauantai 2. syyskuuta 2017

Vielä ehdit mukaan seura- ja talliristeilylle!

Ratsastajainliiton jo perinteeksi muodostunut seura- ja talliristeily välillä Helsinki - Tukholma - Helsinki seilataan jälleen 22. - 24.9.2017. Tänä vuonna risteilyn teemana on hyvinvointi ja ohjelmassa onkin paljon erilaisia ratsastajan ja hevosen hyvinvointia käsitteleviä luentoja ja aktiviteetteja, kuten pilatesta, tietoa hyvinvoivan yhteisön ja tasapainoisen ratsukon rakentamisesta. Myös Reilu Peli ja nuorisotoiminta ovat kattavasti esillä ohjelmassa. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ym. voit katsoa täältä. Risteily on myös erinomainen tapa tutustua muihin hevosihmisiin, tavata heppaystäviä ympäri Suomen ja vaikkapa kiittää oman seuran / tallin aktiiveja kuluneesta vuodesta.


Hevosväki kokoontuu taas laivalle.

Me Nuoret Päättäjät olemme mukana risteilyllä ja yhdessä vedämme seurojen nuorisotoimijoille suunnatun tapaamisen lauantaina 23.9. klo 10 - 16, laivan seistessä Tukholman satamassa. Perehdymme uudistuneeseen nuorisovastaavien toimenkuvaan ja pohdimme, kuinka sitä voisi hyödyntää omassa seurassa. Syömme hyvin välillä ja iltapäivällä jatkamme toiminnallisten työpajojen parissa. Työpajoissa pohdimme Reilun Pelin kysymyksiä, tapoja puuttua kiusaamiseen tallilla sekä sitä, kuinka voisimme innostaa nuoria mukaan toimintaan. Ja tietysti  ideoimme yhdessä, mitä kaikkea nuorten kanssa voisi seurassa tai tallilla ylipäätään tehdä! Koko tapahtuman tarkoituksena on paitsi innostaa nuorten parissa toimijoita ja antaa uusia ideoita ja ajatuksia toimintaan, myös vaihtaa kokemuksia ja verkostoitua muiden kanssa. Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki nuorisotoiminnasta kiinnostuneet ja sen parissa toimivat, siis muutkin kuin nuorisovastaavan statuksella toimivat:) Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Kun ilmoittaudut, muista ilmoittautua erikseen nuorisotoimijoiden tapaamiseen, jotta laivalla osataan varata sopiva määrä ruokaa osallistujille. Tilaisuus on maksuton risteilyn osallistujille.


Kuka keksii, mitä tässä puuhataan nuorten kanssa?:D Kuva: Lilli Merinen


Jotta varmistat paikkasi risteilyllä, toimi nopeasti! Ilmoittautumisaikaa on vielä keskiviikkoon 6.9. asti, ilmoittautumaan pääset tästä. Muista myös ilmiantaa Vuoden nuorisotoiminnan teko, voittaja palkitaan kahden hengen matkalla tälle hevosihmisten lemppariristeilylle! Lisätietoa ilmiantamisesta löydät aiemmasta postauksestamme.


Löytyykö seurastasi tai talliltasi henkilö, joka on ollut merkittävästi edistämässä nuorisotoimintaanne? Kuva: Lotta Merinen

Toivottavasti nähdään laivalla!

PS. Voit seurata risteilyn kulkua myös somessa tunnisteella #hepparisteily. Toivomme myös osallistujien laittavan rohkeasti kuvia risteilyltä tällä hästägillä. Näin maihin jäävätkin heppakaverit saavat tietää, mitä laivalla tapahtuu.

Terkuin,
Milla, Heidi ja Anu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti