perjantai 27. lokakuuta 2017

Elämäni ensimmäinen Helsinki International Horse Show


Tyttäreni kanssa lähdettiin matkaan 21.10. heti yöllä jo junalla kohti Helsinkiä. Kovasti jännitti tytärtä, äitiään sitäkin enempi. Paikan päälle oli turistinkin helppo osata. Paikkamme olivat ihan hyvällä paikalla katsomossa ja siis tunnelmat… aivan uskomatonta! Kaikki tuntuu yhä osittain unelta. Miettikää, että olin 28 vuotta suunnilleen haaveillut Helsinki International Horse Shown katsomisesta paikan päällä ja nyt se toteutui. 
Ensimmäisten kahden kouluratsastajan kohdalla tuli väkisinkin kyyneleet silmiin, niin upeeta oli kaikki nähdä livenä. Tauolla oli hevosklinikka ja siitä saimme monia hyviä opetuksia tyttöni kanssa. Ja entä sitten esteratsastus Land Rover-luokka… huhhuh. Niin upeita hevosia, upean taitavia ratsastajia ja miten rohkeita! Itseämme aivan hirvitti välillä katsoa. Ennakkosuosikkimme eivät pärjänneet ihan niin hyvin kuin oletimme, mutta sitähän tämä hevosurheilu on, aina ei voi voittaa. Juulia Jyläs pärjäsi mielestämme paremmin kuin hyvin. 

Varhaisen yöllisen heräämisen takia väsähdimme molemmat ja viimeistä take your own way 140 cm -luokkaa emme jääneet seuraamaan vaan lähdimme kohti rautatieasemaa yhtä isoa huikean hienoa kokemusta rikkaampana. Ainut asia mikä reissussa jäi harmittamaan oli kunnollisen kameran puuttuminen, mutta ehdottomasti joskus uudestaan lähden jos vain tilaisuus tulee. Kiitos SRL unelmamme toteuttamisesta! 

-Marika Kataja-Saari ja Iida Saari


Blogitekstin kirjoittaja ja kuvien kuvaaja on Facebook-arvonnassa liput tapahtumaan voittanut henkilö. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti